Pusat Tuku Pasokan Omah ONE-STOP China

Changsha Kotto Glass Industrial Co.Ltd iki diadegaké ing 2003 lan Supplier profesional kaca kluwarga ing China. Kita melu kabeh jinis Kaca lan Kaca HomeDeco sing digunakake saben dina, kalebu vas, asbak, mangkok, piring, cangkir, cangkir, jar permen, candlestick, Bath set, lsp.

Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman perdagangan manca, kita wis diwasa lan tim mundhut efisienklompok sales banget lan bisa nyedhiyakake layanan sing paling apik marang pelanggan. Lan uga duwe tim desain profesional sing bisa kurban designs inovatif lan fashinable, Ana departemen Qual-ty sing tanggung jawab kanggo pengawasan kualitas lan mesthekake yen allproducts sing strictly mriksa sadurunge pangiriman.

Sing paling penting yaiku kita njaga hubungan kerjasama sing kuat karo luwih saka 150 pabrik kaca ing China. Lan karo gudang gedhe luwih saka 2 meter persegi,produk kaca paling populer bisa dikirim kanthi cepet saka gudang Strategi kita yaiku nawakake layanan panyedhiya siji-mandeg sing efisien lan nggawe masa depan sing menang-menang karo kabeh pengecer lan pedagang hadiah ing saindenging jagad.

tim

perusahaan