Carane kaca digawe

1: MATERI

Barang kaca sing digawe saka pasir kuarsa, watu gamping, feldspar, soda, asam borat, lan liya-liyane, sawise kudu nyampur bahan mentah liwat pangolahan suhu dhuwur.

2: MELEH

Kaca mentah dipanasake ing tungku leleh kanggo mbentuk kaca cair.

3: FORMULIR

Ana rong cara kanggo mbentuk, siji diunekake, siji ditekan mekanik.

Ana jotosan manual lan mekanik - digawe kanthi rong cara. Sajrone ngecor gawean, terus pipe jotosan lan Pick munggah bahan saka crucible utawa inlet saka kiln tank, jotosan materi menyang wangun prau ing cetakan wesi utawa kayu-kayuan cetakan. produk babak Gamelan karo rotary ndamu; Produk kanthi pola cembung lan cekung utawa wangun non-bunder ing permukaan diunekake kanthi cara blowing statis. Bahan sing ora ana warna pisanan diunekake dadi gelembung, banjur gelembung kanthi bahan warna utawa bahan keruh sing ditiup dadi bentuk diarani sleeve blowing. Kanthi werna gampang nyawiji gandum ing materi lengen opacity, kabeh jinis aliran leleh alam, bisa diunekake menyang kontaner alam; Diwarnai karo emulsi pita ing materi warna, bisa diunekake menyang peralatan gambar. Cetakan mekanik digunakake kanggo ndamu produk akeh. Sawise nampa materi, mesin ndamu kanthi otomatis nutup cetakan wesi lan ngunekke menyang wangun prau. Sawise ngudani, cangkeme tutup dicopot kanggo mbentuk prau. Uga bisa nggunakake meksa - jotosan ngecor, materi pisanan menyang gelembung (prototipe), lan banjur terus kanggo jotosan menyang wangun. Iku luwih efisien lan kualitas luwih apik tinimbang mung nggunakake mesin ndamu.

Sajrone ngecor mencet manual, njupuk materi manual Cut menyang jamur wesi, nyopir doyo, mencet menyang wangun saka alat, setelan lan setelan, banjur stripping. Mekanik mbentuk produksi otomatis, kumpulan gedhe, efisiensi dhuwur. Pencet ngecor cocok kanggo metu punch tutuk amba ngisor cilik utensil-kaya produk, kayata tuwung, piring, asbak, etc.

4: KANGGO

Sawise kaca digawe, kudu anil, amarga kaca kena owah-owahan suhu sajrone proses pambentukan, ninggalake tekanan termal ing kaca, sing bakal nyuda stabilitas kaca. Kanggo ngilangi stres termal, barang kaca kudu anil sawise dibentuk. Annealing kanggo njaga nilai ing suhu tartamtu. Nilai sing diidini wis tekan. Supaya kanggo nambah sawetara saka kekuatan saka produk kaca, uga bakal tempered, kayata kita umume digunakake kaca tempered.

5: Mriksa kualitas

Sawise rampung pangolahan, kaca tingal mlebu inspeksi kualitas. Kabeh produk kudu liwat inspeksi visual lan inspeksi manual siji-siji, banjur diselehake ing clapboard, dibalik ing platform, lan dicekel ing tangan kanggo pengamatan sing ati-ati. Sawise sawetara pemeriksaan, sawetara cangkir sing gagal tekan standar bakal diilangi ing tautan iki lan ora bakal mlebu ing baris produk pungkasan.

6: PACKING

Kanggo ngemas produk sing berkualitas kanthi aman.

7: Mlebet ing GUDANG

Produk sing dibungkus disimpen ing gudang lan siap didol.

as


Kasus Proses Produk

Proses nyebul mesin

Proses nyebul tangan

Proses produksi pabrik cerdas

Proses produksi kaca anggur mesin ditekan

Proses produksi botol anggur kanthi mesin

Lini produksi kacamata Kotto