gambar

PRODUKSI PABRIK
KEMAMPUAN KUSTOMISASI

PRODUKSI PABRIK KEMAMPUAN KUSTOMISASI

Lukisan emas

  • 01

    Lumahing kembang

    Ion plating, masking, lukisan emas, werna nyemprotake, applique, printing

    Lumahing kembang
  • 02

    piranti

    ngatur macem-macem gaya sampeyan pengin, bisa digawe karo cetakan

    piranti
  • 03

    Packaging

    pola lan gaya kemasan bisa dirancang lan disesuaikan miturut kabutuhan sampeyan

    Packaging

Kapabilitas kustomisasi produksi pabrik

kustomisasi

BABAGAN AWAKE DHEWE

Supplier barang kaca one stop

Sing paling penting yaiku kita ora mung ngasilake nanging uga kerja sama karo luwih saka 150 pabrik kanggo nyedhiyakake layanan produk sing luwih dhuwur.
Changsha Kotto Glass Industrial Co.Ltd didegake ing taun 2003 lan minangka pemasok peralatan gelas rumah tangga profesional ing China. Kita melu kabeh jinis Gelas lan Kaca HomeDeco sing digunakake saben dina, kalebu vas, asbak, mangkok, piring, cangkir, cangkir, jar permen, candlestick, Bath set, lsp.

Read More
Supplier barang kaca one stop
  • 20+ taun

    pengalaman

  • 4000kothak

    Warehouse

  • 50+

    Merek koperasi

  • 5000+

    Products

ARUS PROSES PRODUKSI

lan layanan mupangati sing diwenehake kanggo sampeyan

Proses Produk

Proses produksi kaca saben dina kalebu: batching, smelting, molding, annealing, etc.Supaya dadi luwih artistik, lumahing glassware uga bisa duwe sawetara Kerajinan hiasan liyane, kalebu: frosted, dicet, tangan-dicet, emas-dilapisi, ukir, dicithak, decal, lan liya-liyane.
Teknologi sing beda-beda bakal nggawe produk kita luwih unik.
Read More

Kaluwihan sing ora bisa
didhelikake

Kanthi tim dodolan sing efisien, bisa menehi layanan lan rega sing paling apik. Karo tim desainer profesional, sembarang OEM utawa ODM desain olèh.
Read More
  • LAYANAN kita

    01
  • Riset & pangembangan

    Riset & pangembangan

    01

    Kita nampilake divisi R&D sing ditugasake kanggo nliti tren global kanggo mesthekake yen kita nyedhiyakake solusi kualitas sing dikarepake ing pasar.

  • desain

    desain

    02

    Kita duwe tim desain sing berpengalaman kanthi pengalaman pirang-pirang taun, nyedhiyakake desain sing unik lan menarik sing bisa kanthi akurat posisi merek sampeyan ing pasar.

  • Logistik gudang

    Logistik gudang

    03

    Ana gudang 4,000 meter persegi, sing bisa nyukupi pangiriman pesenan gedhe, pirang-pirang batch, welts kompleks, lsp.

CERTIFICATE

We are a supplier certified lan dipercaya

  • Cer
  • Cer
  • Cer
  • Cer
  • Cer
  • Cer

EXHIBITION

Kita uga kerep melu macem-macem pameran, kayata Canton Fair, Pameran Rusia, Pameran Eropa, lan sapiturute. We welcome sampeyan ngunjungi pameran kita.

  • pameran1
  • pameran2
  • pameran3
  • pameran4
  • pameran5
  • pameran6